Sairasvastaanotto

Background image

Laaja asiantuntemus ja monitieteinen yhteistyö 

Sairasvastaanotto on avoinna päivittäin klo 8.00–16.00. Ajanvaraus vastaanottokäynnille, etävastaanotolle tai puhelinkonsultaatioon tehdään puhelimitse tai sähköisesti. Saat meiltä vastaanottoajan 2–4 työpäivässä. Onnettomuuden kohdalla ajan voi saada jo samalle päivälle; tämä koskee ensisijaisesti työterveyshuoltoasiakkaita. 


Yleisimmin käydään yleislääkärillä, joka diagnosoi ja hoitaa erilaisia perussairauksia, infektioita, tuki- ja liikuntaelinten vaivoja sekä lieviä vammoja. Yleislääkäri ottaa myös huomioon sairauksien ennaltaehkäisyn. 
Mikäli vaivasi vaatii erikoislääkärin konsultaatiota, yleislääkäri voi suositella erikoislääkäriä ja lähettää sinut eteenpäin. 

 

Palvelumaksut

Poliklinikkamaksu 25 €  
Laboratoriomaksu 9 €  
Digiklinikkamaksu 18 €

 

Yleislääkäri

71

Voit hakeutua yleislääkärin vastaanotolle silloin, kun asiasi koskee flunssaa ja influenssaa, pieniä haavoja, infektioita ja tartuntatautia, nyrjähdyksiä, murtumia, verenpaineen ja kolesteroliarvojen mittausta, terveydentilaasi liittyviä todistuksia ja keskusteluja terveyteesi liittyvistä asioista.


Yleislääkäri 20 min 71 €

Yleislääkäri 30 min 93 €

Yleislääkäri 45 min 132 €

Yleislääkäri 60 min 177 €

Konsultaatio puhelimitse/postitse/sähköpostitse 10 min 28 €

Reseptin uusiminen ja siihen sisältyvät tutkimukset (1–3 kpl) 20 + 5 €

 

Hoitovastaanotto
28

Vieraile hoitajamme vastaanotolla haavahoitoa, injektioita, korvakäytävien huuhtelua ja terveysneuvontaa varten. Oletko epävarma tilanteesi vakavuudesta? Hoitajan ensiarvio voi arvioida hoitotarpeesi ja ohjata sinut oikealle taholle

 

Sairaanhoitaja 10 min 28 €


Sairaanhoitaja 20 min 38 €


Sairaanhoitaja 30 min 48 €


Sairaanhoitaja 45 min 68 €


Sairaanhoitaja 60 min 95 €