Sairasvastaanotto

Background image

Laaja asiantuntemus ja monitieteinen yhteistyö 

Vastaanotto on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–18 ja perjantaisin klo 8–15. Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse tai verkkovarausjärjestelmän kautta ja voi sisältää vastaanottokäynnin, etävastaanoton tai puhelinkonsultaation. Tarjoamme vastaanottoajan 1–3 työpäivän sisällä. Tapaturmatilanteissa saat ajan samana päivänä, etusijalla ovat ensisijaisesti työtervetshuollonasiakkaat.


Yleisimmin käydään yleislääkärillä, joka diagnosoi ja hoitaa erilaisia perussairauksia, infektioita, tuki- ja liikuntaelinten vaivoja sekä lieviä vammoja. Yleislääkäri ottaa myös huomioon sairauksien ennaltaehkäisyn. 
Mikäli vaivasi vaatii erikoislääkärin konsultaatiota, yleislääkäri voi suositella erikoislääkäriä ja lähettää sinut eteenpäin. 

 

Palvelumaksut

Poliklinikkamaksu 27 €  
Laboratoriomaksu 9 €  
Digiklinikkamaksu 19 €

Yleislääkäri

74

Voit hakeutua yleislääkärin vastaanotolle silloin, kun asiasi koskee flunssaa ja influenssaa, pieniä haavoja, infektioita ja tartuntatautia, nyrjähdyksiä, murtumia, verenpaineen ja kolesteroliarvojen mittausta, terveydentilaasi liittyviä todistuksia ja keskusteluja terveyteesi liittyvistä asioista.


Yleislääkäri 20 min 74 €

Yleislääkäri 30 min 97 €

Yleislääkäri 45 min 137 €

Yleislääkäri 60 min 184 €

Reseptin uusiminen ja siihen sisältyvät tutkimukset (1–3 kpl) 21 + 6 €

 

Hoitovastaanotto
30

Vieraile hoitajamme vastaanotolla haavahoitoa, injektioita, korvakäytävien huuhtelua ja terveysneuvontaa varten. Oletko epävarma tilanteesi vakavuudesta? Hoitajan ensiarvio voi arvioida hoitotarpeesi ja ohjata sinut oikealle taholle

 

Sairaanhoitaja 10 min 30 €


Sairaanhoitaja 20 min 36 €


Sairaanhoitaja 30 min 48 €


Sairaanhoitaja 45 min 68 €


Sairaanhoitaja 60 min 90 €