Terveys ja elämäntapa

Background image

Monipuolista asiantuntemusta

Voit yksityisasiakkaana vierailla kaikkien asiantuntijoidemme luona ilman lähetettä.

Fyysisiin tai psyykkisiin oireisiin johtavat tapahtumat – yhdistettynä epäterveelliseen elämäntapaan – vaativat ohjausta, neuvontaa ja seurantaa koulutetulta ja asiantuntevalta kolmannelta osapuolelta. Jos koet tarvitsevasi apua, olet lämpimästi tervetullut Voi hyvin -klinikallemme Wellmediciin.

.

Tiimimme koostuu psykologeista, fysioterapeuteista ja terveydenhoitajista. Lisäksi saatavilla on erikoislääkäreiden palveluja.

 

Psykologi
Hoidon tarkoituksena on edistää terveyttä ja vähentää sairauksia psykologian tieteeseen perustuvien menetelmien avulla. Muutostyö kohdistuu käyttäytymiseen, ajatuksiin, tunteisiin, ihmissuhteisiin ja kokemuksiin.

 

Terveydenhoitaja
Antaa neuvoa, tukea, ohjausta ja seurantaa ravinnon, elämäntavan ja terveyden suhteen. Harvinaisissa tapauksissa, joissa tarvitaan erikoislääkärin hoitoa, terveydenhoitaja voi neuvotella lääkärin kanssa ja suositella sinulle seuraavia askelia.

 

Fysioterapeutti
Tarjoaa neuvoja, tukea, ohjausta ja seurantaa ergonomiaan, fyysiseen aktiivisuuteen ja kipuongelmiin liittyvissä asioissa. Fysioterapeutti tutkii ja hoitaa kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelinten oireita.

Psykologin vastaanotto

154

Auttaa sinua saamaan oivalluksia ja ymmärtämään paremmin käyttäytymistä, ajatuksia, tunteita, ihmissuhteita ja kokemuksia. Hoidon tarkoituksena on edistää mielenterveyttä ja vähentää mielenterveysongelmia psykologian tieteeseen perustuvien menetelmien avulla.

 

Terveydenhoitajan palvelut alkaen
36

Auttaa sinua elämäntapaan ja ravintoon liittyvissä asioissa neuvojen, ohjauksen ja seurannan muodossa.


20 min 36 €
30 min 48 € 
45 min 68 € 
60 min 90 € 

 

Fysioterapia 1 h
95

Testaa fyysistä hyvinvointiasi kunto- ja lihastestillä tai saa tukea ja opastusta fyysiseen aktiivisuuteesi. Meiltä saat apua ja hoitoa lihasten ja nivelten kipuongelmiin.

 

799A9678
799A9779