Hälsa och Livsstil

Background image

En mångfald av expertis


Som privatkund kan du besöka alla våra sakkunniga utan remiss.

Livshändelser som leder till fysiska eller psykiska symptom i kombination med en osund livstil kräver vägledning, råd och uppföljning av en utbildad och sakkunnig tredje part. Om detta beskriver dig är du varmt välkommen till Må-bra kliniken hos Wellmedic.

Vårt team består av psykolog, fysioterapeut och hälsovårdare. Som komplement finns psykiater och övriga specialister tillgängliga.

 

Psykolog
Ger behandling med syfte att främja och minskar ohälsa genom metoder baserade på psykologins vetenskap. Förändringsarbetet riktar sig på beteenden, tankar, känslor, relationer och upplevelser.

 

Hälsovårdare
Ger råd, stöd, vägledning och uppföljning i kost, livsstil och hälsa.  Vid sällsynta fall där behov finns av specialistvård kan hälsovårdaren rådgöra med läkare och rekommendera nästa steg för dig. 

 

Fysioterapeut
Ger råd, stöd, vägledning och uppföljning i ergonomi, fysisk aktivitet och smärtproblematik. Fysioterapeuten undersöker och behandlar alla typer av symptom från stöd och rörelseorgan.

Psykologmottagning 1h

154

Hjälper dig att få insikt och förståelse för beteenden, tankar, känslor, relationer och upplevelser. Behandlar med syfte att främja och minska psykisk ohälsa genom metoder baserade på psykologins vetenskap.

 

Hälsovårdartjänster från

36

Hjälper dig med livsstil och kost i form av rådgivning, vägledning och uppföljning. 


20 min 36 €
30 min 48 € 
45 min 68 € 
60 min 90 € 

 

Fysioterapi 1h
95

Testa ditt fysiska välmående genom ett konditions- och muskeltest eller få stöd och vägledning i din fysiska aktivitet. Hos oss får du hjälp och behandling av smärtproblematik i muskler och leder.

 

799A9678
799A9779